FESTIVAL

FESTIVAL

Ook dit jaar hebben wij weer diverse leuke (rand)activiteiten zoals een fotoshoot, concours d'Élegance, museum en standhouders op het programma staan.

De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die weer gevuld zal zijn met bijzondere Youngtimers!


TAXATIE

Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Tijdens dit festival kunt u uw klassieker laten taxeren tegen het speciale tarief van € 90,00 (inclusief BTW). De aanwezige taxateur heeft een FEHAC erkenning. 

Wilt u hier gebruik van maken meld u dan minimaal 3 dagen* van tevoren aan via festivals@classicpark.nl. let op: er zijn maar een beperkt aantal 'taxaties' mogelijk; wacht dus niet te lang met aanmelden.

*Op de dag zelf aanmelden om van deze actie gebruik te maken is alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Om deel te kunnen nemen aan deze actie moet u in het bezit zijn van een entreeticket.

Standhouders / Clubs

Aanwezige standhouders / participanten

  • EMW (Elk Merk Waardig)

Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan contact met ons op via festivals@classicpark.nl.

Aanwezige (food)trucks & entertainment

  • Volgt


YOUNGTIMER VERKOOP

Er worden diverse yountimers aangeboden tijdens het Youngtimer festival op het verkoopterrein! Wellicht staat er wel een mooie Youngtimer voor jou tussen.

Museum

In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge' en een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet.

grote zaal

De Two Tone zaal zal geheel in het teken staan van 'Youngtimers' staan.

clubpaddock

Deelnemende clubs krijgen de mogelijkheid om bij elkaar te parkeren op terrein van Classic Park. Zij zullen zich presenteren met banners en- of een clubstand.

Aanmelden kan via festivals@classicpark.nl   

 

Eten & drinken

De Miglia Lounge beschikt standaard in het restaurant over 100 zitplaatsen en biedt daarnaast een schitterend ruim opgezet terras! Tijdens het Youngtimer Festival hanteren wij een speciale festivalkaart.

Daarnaast zijn er enkele foodtrucks en foodpleinen over het terrein verdeeld. 

Muziek

Om de festivalsfeer compleet te maken kunt u gedurende de dag genieten van muziek bij het restaurant en op het zijterrein. 

Movie theater

In de grote zaal zal op het grote scherm een film of documentaire worden getoond m.b.t. het thema.